25 april 2018

Handelsmissie Vervoer en logistiek Marokko 2018

Vervoer en logistiek Marokko. 

Met een totale bevolking van 35 miljoen mensen en met de zesde grootste economie op het Afrikaanse continent, is Marokko uitgegroeid tot een topbestemming voor buitenlandse investeringen en handel. In de afgelopen tien jaar bedroeg de gemiddelde jaarlijkse economische groei ongeveer vier procent, waardoor de consumentenvraag en het inkomensniveau ongeveer dertig procent boven het Afrikaanse gemiddelde lagen.

Handelsmissie naar Logisme/Eurolog Marrakech 2018

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Rabat en met steun van RVO en de Marokkaanse expediteurorganisatie AFFM organiseren MEYS Emerging Markets Research en haar Marokkaanse partner Harvard Consulting van 8 tot 11 mei een handelsmissie naar de internationale vakbeurs voor transport- en logistieke bedrijven Logismed in Marrakech. Logismed wordt dit jaar gezamenlijk georganiseerd met de 24ste editie van het Internationaal Logistiek Congres - Eurolog.

De handelsmissie bestaat uit de volgende programma-activiteiten:

  • Dinsdag 8 mei: seminar 'Nederlands vervoer & logistieke mogelijkheden in Marokko' (Engels gesproken)
  • Woensdag 9 mei - vrijdag 11 mei: bezoek aan beurs Logismed en B2B wedstrijden maken

Voor meer informatie over deze handelsmissie en registratie kunt u contact opnemen met de heer Marco Rensma van MEYS Emerging Markets Research via e-mail info@meys.eu of via telefoon +31 (0)6 12 79 2560.